Miért szórnak ki mindig novellapályázatokról, ha az olvasóknak tetszik, amit írok?
Figyelt kérdés
Szoktam pályázni, mindig bétáztatok (mielőtt valaki ezzel jönne, nem, nem barátokkal/családtagokkal, hanem erre való csoportban keresek idegeneket, akik véleményezik). A béták kevés, inkább kisebb hibát jeleznek csak általában, azokat is javítom, ha van nagyobb, azt is, és sokszor mondják, hogy nagyon jó lett. Ennek ellenére szinte soha nem érek el helyezést.
Mi lehet a gond? Mit csináljak másképp?
2023. nov. 14. 11:20
11/11 anonim válasza:
Ugyan, keseregj :)
Én a versekkel vagyok így. Antológiákba kerültem már be, de egyetlen "rangosabb" helyezésem van (országos, harmadik).
Viszont nagyon boldog vagyok, mert a mai napig keresnek olyanok, akiknek valamikor írtam köszöntő verset, hogy segítenék-e, mert az előző nagyon tetszett az akkori ünnepeltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!