Csak szerintem halt meg a My hero academia (Bnha) a negyedik évad felében?
Szeretném tisztázni, hogy hajnal kettő van, és lehet ezért érzek így. De azért leírom a meglátásaim.
A negyedik évad szerintem már az elején sem volt olyan jó, de a fesztiválos résznél nekem teljesen megbukott. Az egész olyan volt, mint egy gagyi special. Az évad pedig szó szerint nem haladtt sehová Eri megmentése után.
Na jó a negyedik évadba még beletörődtem, de az ötödik évad... nagy csalódás. Nem néztem még végig, de lehet nem is fogom. Az első ami igazán megütött az animáció változása. Értem én, hogy fejlődnek, de az első két évadhoz képest ez szerintem visszaesés. Nem vagyok profi ilyenekben nyilván, csak elmondom a véleményem!!!
Azért is viselem nehezen ezt, mert ez az anime nekem különösen fontos, és sok emlékem van miatta. Meg az elso 2 évadát annyira szerettem, hogy hullámzó mellkassal néztem minden részt. Nagy csalódás nekem, de ti mit gondoltok?
Btw helyesírási hibákért bocsi, mint mondtam hajnali kettő van, de azért remélem érthető amit írtam :(
"Az első ami igazán megütött az animáció változása."
Mármint? Kb. semmi nem változott. A recap-ben voltak régi jelenetek, de kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!