Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Csak szerintem halt meg a My...

Csak szerintem halt meg a My hero academia (Bnha) a negyedik évad felében?

Figyelt kérdés

Szeretném tisztázni, hogy hajnal kettő van, és lehet ezért érzek így. De azért leírom a meglátásaim.

A negyedik évad szerintem már az elején sem volt olyan jó, de a fesztiválos résznél nekem teljesen megbukott. Az egész olyan volt, mint egy gagyi special. Az évad pedig szó szerint nem haladtt sehová Eri megmentése után.

Na jó a negyedik évadba még beletörődtem, de az ötödik évad... nagy csalódás. Nem néztem még végig, de lehet nem is fogom. Az első ami igazán megütött az animáció változása. Értem én, hogy fejlődnek, de az első két évadhoz képest ez szerintem visszaesés. Nem vagyok profi ilyenekben nyilván, csak elmondom a véleményem!!!

Azért is viselem nehezen ezt, mert ez az anime nekem különösen fontos, és sok emlékem van miatta. Meg az elso 2 évadát annyira szerettem, hogy hullámzó mellkassal néztem minden részt. Nagy csalódás nekem, de ti mit gondoltok?

Btw helyesírási hibákért bocsi, mint mondtam hajnali kettő van, de azért remélem érthető amit írtam :(

#anime #My Hero Academia #Todoroki Shotou
2023. okt. 30. 02:10
 1/6 anonim válasza:
Nyugodtan nézd tovább, az otodik évad és föleg a hatodik rettenetesen brutál jó lett 😍😍Nekem nagyon tetszett a fesztiválozós rész, mert hát ugye így realisztikusabb mégiscsak középiskolások, hiába tanulnak hősnek ők is csak fiatal tinédzserek, és nekik is jár a lazítás miután szívvel lélekkel minden erejükkel megmentik az embereket és töretlenül haladnak megállás nélkül a hősi lét felé. Néha nekik is jár egy kis szórakozás amikor semmi nincs és kicsit lazíthatnak és bulizhatnak, jól esett ìgy látni őket. Nekem is kedvenc animém és szívem csücske. Megkövezhetsz de Midoriya onnan a kedvencem :) szóval szeeintem megéri tovább nézni.
2023. okt. 30. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Az első ami igazán megütött az animáció változása."

Mármint? Kb. semmi nem változott. A recap-ben voltak régi jelenetek, de kb. ennyi.

2023. okt. 30. 09:41
 3/6 anonim válasza:
1-es vagyok, igen amúgy szerintem se változott semmit az animációja.
2023. okt. 30. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:
TÉVEDTEM! az ötödik évad ténlyeg zseniális, csak a negyedik évad bukott meg. Újra néztem a pár részt amit hajnalban néztem és másképp látom az egész evadot! 💞💞
2023. okt. 30. 18:50
 5/6 anonim válasza:
Ugyeee igeeen, és a hatodik évad pedig még annál is jobb leeesz 😍Amúgy iizé, ha már itt tartunk, khmm, én tok szivesen barátkoznék veled mert nekem a legtobb barátom utálja az MHAt, és nincs nagyon kivel beszélgetnem rola 😭leszunk barátok?
2023. okt. 30. 21:45
 6/6 anonim válasza:
Igen, a 4-5. évad nekem sem tetszett, de a 6. évadot érdemes megnézni. Az elég izgalmas
2023. nov. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!