Valaki értelmezné a Cinema Paradiso című film végét nekem?
SPOILER:
Alfredo csinált egy filmet ugye az összes kivágott csók jelenettel a Toto nevű főhősnek. De mit akart ezzel mondani a rendező??
Hiszen Alfredo miatt szakadt el a szerelmétől a főhős!! Ezen meg kellene hatódnom? A film végén a főhős könnyes szemekkel nézi,de nem értem mi a szarért, hiszen Alfredo szinte rábeszélte a szerelmét h menjen el és 30 év múlva, mikor Alfredo meghalt, találkoztak újra és beszélték meg, hogy tök szar volt egymás nélkül az életük!
Erre az utolsó jelent h ez a barom Alfredo búcsú ajándékként összevágott neki egy filmet az összes csók és romantiksu jelenetet amit ki kellett vágnia filmekből!
Nem értem! Mit akart ezzel üzenni? Ugye milyen jól megszívattalak? vagy hogy így tudta örökre szeretni a lányt vagy miii??
Ráadásul akkor már vak volt! Hogy a picsába vágta össze a filmet?? Nekem ez a film egy ködös zagyvaság lett a végére!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!