Írtam egy verset, mert ki voltam idegileg (többek között). Bennetek milyen hatást kelt? Mi a benyomásotok egy ilyen cucc szerzőjéről? ("nsfw")
Figyelt kérdés
Lökösházi ótvaros
Kiszáradt a lelkem sehaj
Bimm-bumm cseje-hajj
Halott mint az avas vaj
Szitty-szutty rumbu-dajj
Tükröm-tükröm utál engem
Jajj-hajj more-hejj
Öregséggel veri lelkem
Szejj-mejj bedzsug-nejj
Szaruhártyán szar a hártyám
Hajj-dajj vaka-dal
Vakulok a fos porondján
Jejj-tem lekka-par
Elbújok a hova-tova
Hopp-hopp baba-vár
Fejem baszom falba jáj
Otta-kula, ki-be jár
2023. aug. 17. 10:31
1/7 anonim válasza:
Mint ahogyan írod is, nagy nyilvánosság elé nem tárnám!
2/7 anonim válasza:
Inkább olyan, mit egy népdal, amit nem véletlenül nem rögzített Bartók Béla 😂
3/7 anonim válasza:
Bennem semmilyet. Nem én írtam. Ha megkönnyebbültél tőle, volt értelme. Ha nem, akkor legalább tudod.
4/7 anonim válasza:
Ezeket a sejhaj meg hasonlókat felejtsd el, a többit meg nem nevezném versnek, inkább felejtsd el.
5/7 LuckyLevi válasza:
Egy vicceskedő 50-es benyomàsàt kelti bennem. Aki folyton gyermeki módon produkàlja magát, de inkább kínos jelenség, mint vicces. Bár lehet egy idő után már röhög rajta az ember, annyira szürreális.
6/7 anonim válasza:
Inkább ilyen Borsszem Jankó jelleggel kringés.
7/7 anonim válasza:
Én jót mulattam. Legalább kreatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!