Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nem tudom kitalálni azt amit...

Nem tudom kitalálni azt amit megvalósítani szeretnék, miért és hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

3d Ben szeretnék alkotni mert csak itt tudok mivel rajzolni nem tudok szépen de egyszerűen nem jutok el addig,hogy legyen egy tervem arról amit el szeretnék készíteni.

Pl:

Tudom,hogy oldalnézetben szeretnék egy erdős részt fákkal, kis tóval valamint ez a hely benszülöttek otthonának is részét képezze.

Pár db fa jut eszembe csak meg némi szikla meg egy tó kis házakkal. De nem áll össze ez az egész teljes képpé. Nem tudom fejben kigondolni így hogyan kezdjek bele a megvalósításába ha egyszer nincs rá kész terv?

2023. aug. 8. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Rajzolj vázlatokat előbb.
2023. aug. 8. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt szeretném,hogy a vázlat alapján aztán elkezdhessem a megvalósítás. De pont ez a gondom, nem jutok el addig hogy lehessen egy vázlatom mert nem tudom kitalálni. Csak szavakba önteni tudom de elképzelni valahogy nem megy.
2023. aug. 8. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor elsőre rajzolj arról vázlatot, amit már kitaláltál.

Akár külön lapra a részleteket, aztán rakd egymás mellé, hogy hogy jó, vagy mi hiányzik még belőle.

2023. aug. 8. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerre nagyon egyszerű és nagyon nehéz. A megoldás: kezdj el rajzolni. Nagyon egyszerű, mert csak rajzolnod kell, de nagyon nehéz, mert még elképzelni sem tudod konkrétan, hogy mit akarsz rajzolni.

De adok egy támpontot: a legnagyobbak is másolással kezdtek. Kezdd azzal, hogy képről lerajzolsz egy fát, olyan minőségűre, ami neked már megteszi vázlatnak (nem kell egy fényképhű rajz, csak ami neked az ábrához megteszi). Ha a fa megvan, jöhet az erdő - szintén képről. Aztán egymás után a többi. Végül összerakod. Lehet, hogy évekbe fog telni, mire elégedett leszel, lehet, hogy csak hetekbe, de ha nem kezded el, soha nem érsz a végére.

2023. aug. 8. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha fejben se tudod elképzelni, akkor nem biztos, hogy művészetekben kellene gondolkodnod.

A fantázia alap.

2023. okt. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!