Valaki segíteni megtalálni ezt a zenét hangok alapján?
A’ H’ C’’ H’ A’ #G’ A’ H’ E’ #F’ #G’ A’ G’ F’ E’ D’ C’ h C’ D’ E’ D’ C’ h a
Igen tudom-tudom hogy ritmus nélkül nem lesz egyszerű, de ha jól emlékszem Bach mű nagyon régen tanultam és csak az eleje van benne az ujjaimban de a fenébe sem találom meg hogy mi a címe.
Bocs, csak most találtam meg újra a kérdésedet, nem tudnál legalább valamennyit a ritmusból leírni (Tá, Ti, stb rendszer szerint?)
Meg kicsit közelíteni, hogy mi lehet zongora, orgona, csemballó, zenekar, amire íródott, vagy esetleg énekes darab - oratórium vagy hasonló?
Így nagyon nehéz megtalálni a megfelelö dallamot ritmus hiányában, illetve Bachnak annyi darabja van, hogy ha nem tudom beszükíteni a keresést, nem jutok sokra.
Írtad, hogy régen tanultad, mikor kb és milyen hangszeren? (Meg ha kottából tanultad, és valamire vissza tudsz emlékezni, az is segítene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!