Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretnék alkotni, de mostanáb...

Szeretnék alkotni, de mostanában olyan nehéz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék alkotni, kifejezni magam. Néha sikerül valamennyire. De néha olyan erőltettet ez az egész és fárasztó. Úgy érzem kifakultam, régebben amikor gyerek voltam sokkal kreatívabb voltam. Most is van egy feladat rajz órára, de eddig csak kínylodtam vele, pedig szeretek rajzolni bármivel, akár festeni is és annyira szeretnék alkotni és kifejezni magam, de mostanában olyan nehéz és ez elveszi a kedvem. Nektek van valami tapasztalatotok, tanácsotok?

2023. ápr. 7. 14:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen szó: játék. Máshogy mindig erőltetett lesz a határfeszegetésnek szánt mozdulat is.
2023. ápr. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!