Miért mindenki a külsejével próbálja “különleges művésznek” mutatni magát? (Pl.:művészeti iskolákban) És mit gondoltok erről?
Szerintem egy művészeti iskolákban azért van több egyéniség, mert elméletben elfogadóbb társaság.
Akikre te most hivatkozol, nekik lehet, hogy pont te vagy a furcsa, de általában az ilyen stílusú emberek nem ítélkeznek a kinézet alapján.
Kicsit a kopasz rocker esete szerintem. Tökmindegy, hadd önkifejezzenek, legalább így látszik. Ha belső okaid vannak kiközösítve érezni magadat, az jó, mert ott bent te diktálsz, és ehhez elég lesz egy vállvonás. Ha valakik ténylegesen éreztetik veled, hogy te ott fekete bárány vagy, akkor egyrészt ez megint egy eléggé világos lehetőség, hogy minimum fenntartással kezeld az illetőket, másrészt szabadon dönthetsz úgy, hogy ebből is erőt merítesz, és a savanyú fejükre gondolsz, amit akkor vágnak, amikor olyasmiket teszel le az asztalra, amivel sose fognak egy pályán focizni. Ügyelve persze a beképzeltség csapdájára, de érted gondolom.
Kicsit a korral is jár ez, de nem feltétlenül mindenkinél, még szép. Az lesz, hogy páran majd sose növik ki ezt, nagyon kevesen esetleg tartalommal töltenek meg majd egy valós extravaganciát, és ütni fog az összkép, legtöbben meg hadd ne mondjam, tolják majd a három műszakot a csirkegyárban meg ilyenek... Vagy esetleg frontend developerré vagy random designerré morzsolódnak, ha marad még erejük a tárgynál maradni szembesülve önnön tartalmatlanságukkal.
ha normális a suli, és a tanárok tanítással töltik az idejüket, nem azzal, hogy órák hosszat hisztizzenek valakinek a hajszínén, akkor nem értem miért meglepő hogy úgy öltöznek fel az emberek, ahogy nekik tetszik.
inkább törődj a magad dolgával, és vegyél vissza az ítélkezésből, csak azért mert neked nem tetszik a piercingje, még nem lesz nálad rosszabb vagy tehetségtelenebb az az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!