Hol találok művészeket, akik férfi akt modellt keresnek rajzhoz? Nem kisportolt férfiról beszélünk, nagy szerszámmal, még mielőtt erre gondolna valaki.
Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 04:30
1/5 anonim válasza:
Művészeti egyetemet megkérdezhetsz.
De szerintem közel se jó akt modellnek lenni, több órán át ugyanúgy állni nem a legkényelmesebb
2/5 anonim válasza:
Az egyetemen örültem volna ha van egy férfi akt modell is
Mérnöki kar szabadon választhato tárgya volt szóval nem csak művészeti suliknál érdeklődhetsz.
Már ha ez érdekel és nem az, hogy megfektesd azt aki rajzol :D
Tényleg elég kényelmetlen "meló" amúgy
3/5 anonim válasza:
Azért mégis milyen a tested? Nekem jól jönne egy modell, épp esedékes frissíteni a portfólióm... Egyébként csináltál már ilyesmit? Mennyire vagy gátlásos? Sokáig bírod a mozdulatlanságot, tétlenséget? Nem leányálom ám az ilyesmi.
4/5 anonim válasza:
Művészeti középiskolákban, magán rajziskolákban, művészeti egyetemeken. A férfi aktmodell nagyon ritka, nehéz találni, könnyen fogsz munkat találni. Mindegy, hogy sportos vagy-e, fel fognak venni.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki keres férfi aktmodellt én szívesen vállalok ilyen munkát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!