1/3 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de a nagyszüleim lakása tele volt ilyenekkel. Ők a 80-as éveikben járnának, ha élnének. Gondolom, hogy fiatalon szerezték be ezeket.
(Ha valaki venni akar ilyet, egy fél teherautónyi van belőle :D)
2/3 A kérdező kommentje:
Engem biztosan érdekelne csak nem egy országban vagyunk ezért nem hozható össze a dolog.
2023. febr. 12. 23:46
3/3 Cubina válasza:
Én az 1970-es évekre tenném azt, amit belinkeltél.
Nekünk halformájú kancsó és poharak voltak, szintén a 70-es évekből.
Az állapotáról és a kidolgozásáról nagyjából meg lehet állapítani egy tárgy korát. Általában minél díszesebb, részletesebb, annál régebbi. A régi épületeken, használati tárgyakon is jól látszik ez.
Minél fényesebb, hibátlanabb, egyszerűbb a külseje, annál újabb. A nagyon régi tárgyakon elszíneződések, kopások, repedések, karcolások, törések vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!