Hogy képezzem magam zeneileg teljesen az alapokról?
Felnőttként is be tudsz iratkozni sima zeneiskolába, én is idén kezdtem szaxofonozni, habár nekem voltak alapok már, de nagyon sokat felejtettem az óta. Van egy alkalmazás, de az csak angol és részben fizetős, de alapokat tud tanítani, gyakorolni is jó. Ha érdekel:
Talán ez segíthet egy kicsit.
De igazán tanár lenne a legjobb, az tud segíteni a legjobban.
Persze önképzéssel is meg lehet tanulni dolgokat, viszont a zene pont az a rész, amiben nagyon könnyű rosszul megtanulni valamit.
Minden esetre sok sikert hozzá!
Szívesen!
Azt nem tudom, hogy teljesen kezdőket is fölvesznek-e, igazából ez csak azért kérdéses, mert a zeneiskola dönti el, kit vesznek fel. Ha túl macerás lenne tanítani, akkor inkább a kisgyerekekkel kezdik a feltöltést, de ha van még hely, akkor be tudsz férni. Viszont a zeneiskola annak is örül, ha felnőttként mész, mert olyankor teljes tandíjat kell fizetned, ami lényegében nem sok, de a zeneiskola mindíg örül neki. Annyi, hogy ilyenkor érdemes szolfézsra is járnod.
Engem pl szívesen vettek fel szaxofonra, mert örült a tanár, hogy legalább egyvalaki nem egy kisiskolás, de hogy egy kezdőnek mennyire örülnek, azt nem tudom, szerintem azért egy próbát megér. Hameg nemleges választ kapsz, akkor marad a magántanár.
4-es!
Kit érdekel, hogy a tanár minek örül. Arra szegődött, hogy tanít. Van, aki kezdőket is vállal, van, aki csak haladókat, és van, aki tehetségeket.
5ös
Pont magadnak mondasz ellent. Ha van aki kezdőket vállal, van aki haladókat stb, akkor pont hogy érdekel, hogy melyik tanár minek örülne.
Vagy nem értelek most akkor, hogy mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!