Szabad kiparodizálni műsorokat?
Figyelt kérdés
Szeretnék paródiát csinálni egy tévéműsorról. Ehhez nyilván kellenének engedélyek, de én igazából csak kipróbálni szeretném, meg úgy sem kapnék. Azt el lehetne játszani, hogy szereplők nevei nélkül olyan jóra (nem sértőre!) megcsinálni, hogy ne kopogtasson az ajtómon valami ügyvéd? Vagy ez hogyan van?2023. jan. 1. 10:20
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
szabadon poenkodhatsz
nincs cenzura diktatura
ha egyeb torvenybeutkozot nem teszel
pl. Lmbtq szentndolog...
3/4 anonim válasza:
Szabadni szabad, de lehet, a liparodizált nem fog örülni.
Balázs Puli, Fásult Ádám nem szereti, ha kiparodizálják őket.
4/4 A kérdező kommentje:
3-as: Értem. Ha tudnám, hogy valakit zavar, akkor én levenném ill. nem csinálnám. Nem lenne bántó szándékom. Engem csak az érdekel, hogy jogilag zaklathatnak-e. Az UCC-ben nem merek bízni.
2023. jan. 1. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!