Hol lehet olcsón jo minőségű fonalat venni kötéshez?
Figyelt kérdés
Elmentem több olyan boltba Budapesten, ahol csak fonalat árulnak és nagyon drága minden. Neten próbáltam keresni, de nem nagyon találtam olyan oldalt, ahol picit olcsóbban tudnék fonalat venni és nagy lenne a választék. Ilyen wish-es oldalakról meg nem szívesen rendelek. Esetleg egy beavatott kötő tudna segíteni? :D2022. dec. 29. 11:29
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok nagyon köszönöm a választ mindkettőtöknek
2022. dec. 29. 15:41
4/5 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok hol találok ingyen kötőmintákat?
2022. dec. 29. 15:55
5/5 anonim válasza:
Ravelry oldalon többezer minta van fent, csak jól kell bánni a szűrőkkel a keresőnél.
Ha pedig alfa mintákat szeretnél te magad csinálni, akkor ajánlom a Stitchfiddle oldalt, nagyon egyszerű a használata:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!