Csottány kérdése:
Van Budapesten olyan kávé/teaház, közösségi tér, bisztró, vagy lényegében bármi, ahol amatőr író/költő felolvasásokat tartanak (viszonylag rendszeresen)?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta keresek ilyen közösségeket, a neten semmi használhatót nem találtam, és lassan már ott járok, hogy én magam nyitok egy irodalmi kávéházat...
Úgyhogy nagy segítség lenne, ha akadna köztetek Valaki, aki ismer hasonló helyet!
2022. dec. 14. 19:45
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Hallottam, de nem találtam információt arról, mikor vannak felolvasóestjeik. Az oldalon is csak az étel-ital van promózva...
2022. dec. 15. 19:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!