Mikor rakják fel a színházi előadásra elérhető jegyeket jegy.hu-ra?
Figyelt kérdés
Mindig amikor ránézek, be vannak telve. Valaki tud pontos időpontot mondani, mikor töltik ezeket fel?2022. nov. 16. 15:39
1/3 anonim válasza:
Hónapokkal előtte. Te pedig szüld meg hónapokkal előre, hogy aznap el tudsz-e menni vagy sem, mert ha nem akkor buktad a jegyed, mivel nem váltják vissza. Max odaadod havernak, ismerősnek ingyen. Másodlagos piaca ezeknek nincs, mert könnyű csalni vele, ugyanazt a jegyet többször eladni, de így csak az első jut be vele, a többi hoppon marad, ezért akinek van esze nem vesz nem hivatalos forrásból jegyet.
2/3 anonim válasza:
Pontos idő nincsen, az színházanként változik, viszont jóval előtte már. Tehát utolsó pillanatban max. a "Ma este színház" oldalán lehet találni, vagy Facebookon csereoldalakon, színészek csoportjaiban.
Nem igaz, hogy ne lenne "másodlagos piaca", mert sokan adják el a jegyet, ha végül mégsem tudnak elmenni, és nem szokott ebből semmi gond lenni. Én is adtam már el, meg vettem is már így.
Általában a főszereplők facebook csoportjai a legjobbak erre, mert sokan csak adott színésszel akarják nézni, és mikor jegyet kell venni, még nincs szereposztás. Így, amikor kiderül, ki mikor játszik, mennek az eladások meg cserélgetések.
3/3 anonim válasza:
Színházanként változik, érdemes az adott színháznál érdeklődni, feliratkozni hírlevélre, mert ált. szokták jelezni, mikor indul az adott havi jegyvásárlás. A legtöbb budapesti színháznál amúgy adott hónap 15-e környékén teszik fel a 2-vel későbbi hónapra a jegyeket (pl. jan. 15-én a márciusit), de vannak színházak, ahol jóval előbb, van, ahol meg később (ahol később, azok általában a kisebb, alternatívabb színházak). Ha meg van olyan előadás, ami érdekel, és mindig be van telve, meg lehe kérdezni a közönségszolgálaton, hogy van-e rá várólista, mert vannak helyek, ahol létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!