Mikulásra forgatókönyv?
Sziasztok! Az iskolámban mikuláskor elő kell adjunk egy szerepet, ami kötődik a mikuláshoz és az iskolához is. (persze nem tudhatjátok milyen az iskolám)
Én kell megírjam a forgatókönyvet és van is pár ötletem, de kíváncsi vagyok a ti ötleteitekre is.
Mondhattok pl olyat ami minden iskolára jellemző.
Előre is köszönöm!
Amúgy 11. osztály
A tanárok beépített emberek, és rendszeresen jelentést adnak le a nagy főnöknek, mert a szülők nem küldenek infókat, mert már nagyok vagytok.
A tanári értekezleteken beszélik át a kétes eseteket, hogy a jók vagy a rosszak exceljébe írja az infó tanár, mielőtt elküldik őket. Akikről nem tudnak megegyezni, behívják a szülőket fogadóórára :)
Ehhez tudni kellene konkrétan melyik suli (nem tudom, mennyire tartozik ránk, (szerintem semennyire)), van-e névadója, ha van, akkor őt is bele kellene szőni...
Ha tudhatnánk konkrétumokat (akár privát üzenetben is megírhatod nekem, ha ide nem akarod kiírni), akkor jobban lehetne segíteni.
3: Ez pont ellentéte lenne a normálisnak. Egyáltalán nem támogatandó, hogy egy iskolában a deviáns legyen a normális. Nem, még egyetlen napra sem.
Ez nem a fordított napról szól. (Az én iskolámban amikor oda jártam 4+8 rendszerben, minden évben tartottunk 1 nap fordított napot, amikor a tanárok belehelyezkedtek a diákszerepbe, mi pedig "tanítottunk". Ez szerintem még ma is van nálunk, de ez,amit te akarsz, ez pont, hogy ennek a mégegyszeres kifordítása, hogy nem elég, hogy felborul a rend, még a jókat büntessék, a rosszakat meg bátorítsák. Ez mindkét oldalról anarchiát szül. A rosszak eladják az iskolát és elszabadul a pokol, a jók meg azért lázadnak fel, amiért a jóságuk ellenére megbüntetik őket. Minél erősebb, fájdalmasabb,keményebb, nagyobb a büntetés, annál nagyobb lázadáshoz fog vezetni.
Ezért aztán a tanárok véget fognak neki vetni. Nagyon NEM ajánlom.
#4 1-es vagyok.
Pont ez lenne a hármas ötletében a csavar. Hogy mivel a tanárok nem hisznek a Mikulásban, ezért nem hiszik el, hogy az ő engedélyével "rosszalkodnak" a jók, és ezért kapnák a büntetést.
Nem fordított napról van szó.
Valószínűleg a végén kiderülne a félreértés, megjönne a Mikulás elmondaná, hogy tényleg létezik, ő engedélyezte, és jönne a happy end.
Nem kell azért olyan szigorúan venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!