Mit rajzoljak? Ötletem sincs.
Én őzeket fogok rajzolni. Előtte őzes képeket nézegettem. Vagy fogj egy olyan eszközt, amivel nem szoktál rajzolni, és próbálgasd! Vagy linkelek.
Képkereséshez, ötleteléshez jó hely a Deviantart, mint azt a fenti ábra mutatja. ezek közt van versillusztráció, van olyan, hogy ment a zene és firkálgattam. A zene sokszor jó, főleg az instrumentális.
Majd mutasd meg, mit rajzoltál!
A jobb agyféltekés rajzolás egy nagy rakás szär! A között és a rajzolás között annyi a különbség, mint tanulás és magolás között. Lehet, hogy le tud másolni egy fényképet, de nem tanulja meg az arányokat, a formákat, és oltári sok elrajzolást csinál. Maga a módszer akkor érdemes, ha már van valami alapod. Ha nem tudod ábrázolni a tömeget, akkor hiába ügyeskedsz a negatív formákkal.
A kérdezőnek: csendéletet. Állíts be pár tárgyat, amit otthon lelsz, és azokat rajzold le! Először vázlatold fel a tömeget, aztán dolgozz a részleteken!
A jobbagyféltekés rajzolással pont a vázlatolást felejtik ki, és elvannak a részletekkel, a végeredmény meg egy gány valami, ami nem rajz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!