Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudnám megosztani a...

Hol tudnám megosztani a szövegeimet?

Figyelt kérdés

Már egy éve írok rap szövegeket és verseket amikor meg szoktam osztani facebookon, de igazából csak egy pár ember látja őket. Milyen portálokon tudnám ezeket megosztani ahol ezekre vevők, és annak is örülnék ha tapasztaltabb emberek kritikákat fogalmaznának meg nekem, hogy így fejlődhessek.

A segítséget előre is köszönöm!

2022. okt. 15. 14:29
 1/5 A kérdező kommentje:
*amiket meg szoktam osztani facebookon
2022. okt. 15. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyissál blogot. Például a blog.hu-n.
2022. okt. 15. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik a poet.hu-t javasolják, de nekem lassú volt az engedélyezés. Én is blogot csináltam, de mivel szándékosan nem osztom az ismerőseim között, így nincs is nagy olvasottsága. De engem nem zavar :)
2022. okt. 15. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi javaslatokat!
2022. okt. 15. 16:48
 5/5 anonim válasza:
48%
Amondó vagyok, hogy próbálj meg zenei alapra írni rapszöveget, nagyon sokat fejlődsz tőle és zene formájában tágabb köröket is elérhet
2022. nov. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!