Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A FIMO-t (sütőgyurmát) hány...

A FIMO-t (sütőgyurmát) hány fokon és mennyi ideig kénne süssem, hogy ne menjen tönkre?

Figyelt kérdés
Illetve mit javasoltok, inkább főzzem ki vagy villanysütőben süssem ki?

2022. okt. 5. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
sütni szoktam, rajta van a csomagoláson hogy hogy és meddig. most nincs a kezem ügyében egy sem.
2022. okt. 6. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Kérdést látva azon gondolkodtam: mi ez a kérdés, hiszen rajta van.

Vagy tanuld meg az internetet használni... Kevesebb idő alatt, kevesebb betűt pötyögve megtalálod már az első oldalon, amit bead. Mozgasd picit az agyad.

Pl én waxmelegítőben szárítottam ki picit kisebb hőmérsékleten több ideig hagyva, úgy véletlen se lesz baja. Felfüggesztve vagy szilikonkorongra rakva.

2022. okt. 11. 09:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 2. Megnéztem az interneten és több verziót is láttam. Azért kérdeztem, hogy tudjam ti mit ajánlotok, hogy ne legyen baja a gyurmának.

De köszönöm válaszod

2022. okt. 17. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!