Mit gondoltok erről a versemről?
Szóóóval a versnek sajnos még nincs címe, de még gondolkozom rajta, esetleg ötleteket is szívesen fogadok
Na,de itt a vers:
Egy fának dölve állok esetlenül
Szívem dobog, gyorsan, ütemtelenül
Gondolataim elszállnak az égbe
Hogyan ne torkoljon ez szörnyű végbe?
Könnyeimet lágyan lefújja a szél
És boldog, gondtalan véget ígér
De jól tudom, szavai mind hamisak
Kérdezem én: Hogy ne legyünk naivak?
Mikor olyan gyönyörű minden szava
De az igazság visszahúz ide, haza
Mikor már elfogadnám a tényeket,
Újra átrágom a megunt kérdéseket.
Ha félreteszem gőgőm, talán más lesz?
Ha büszkeségem eldobom, tán mást tesz?
Minden elmúlik egyszer, súttogom a szélnek.
Erre csak válaszul a fák táncra kélnek
És immár tényleg csak egyes egyedül
Állok csak ott esetlenül...
Huhh!
Ezek elég kemény szavak, de nem tudtam rájönni az indulatok kiindulópontjára. Önmagad ellen, vagy valaki más ellen lázadsz? Ha önmagad ellen, akkor nem tudtad megmutatni a versben a saját énedet. Ha más ellen, akkor ő kicsoda, és mit vétett ellened? Kissé zavaros a vers kifejezésmódja, bár értem.
Tudom én, hogy költői szabadság, de ha nem látom a magánhangzók ékezeteinek megváltoztatását, akkor helyesírási hibának tekintem... De lehet, hogy velem van a baj, és tényleg direkt van.
Nekem nem tetszik, elég kezdetleges, nem tudom, miről szól, számomra csak rímelni akaró sorok halmaza.
( dőlve.. )
Egyébként nekem tetszik, van érzéked és tehetséged a versíráshoz! :)
Ha sorok egymásra rímelnek, attól az még nem vers.
Talán korral jár, gondolom, tini lehetsz. Majd kinövöd.
Hali! A verset egy szoros kapcsolat ihlette ami sajnos megromlott ):
Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat! Igazából csak kíváncsi voltam ismeretlen emberek a véleményeire😂. Igen én is egy tini vagyok🥴😅 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!