Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudnék olyan grafikust...

Hol tudnék olyan grafikust találni, aki egy 9 betűs szót lerajzolna nekem ilyen "metál logó" stílusban? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy szó, amit szeretnék a nyakamra tetováltatni, és mindenképpen ilyen metál logó szerűséget szeretnék, tehát először kéne egy grafikust keresnem gondolom aki megcsinálja nekem a mintát.

Amúgy ilyesmikre gondolok kb:

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 17. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, ezt azért erösen gondold meg, mert eltüntetni késöbb nem igazán lehet.

Másodszor, ha van egy jó tetováló szakember, ö általában meg tud tervezni ilyesmiket, vagy legalább is van megfelelö ismeretsége.

Harmadszor ezzel az is gond, hogy a szöveg úgysem olvasható, nem tudom, mi értelme van ragaszkodni hozzá - de ez a te dolgod.

Negyedszer, vannak grafikusok, de nem ingyen és nem olcsón.

2022. szept. 17. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Szerintem jobban jársz a Fiverrel, mint az agyament árakon dolgozó magyar grafikusokkal.

2022. szept. 17. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Hozzáértő tervez is, nem csak varr.

Kezdetben ott érdeklődja, ahol varratnád is. Persze referencia munkákat is csekkolj tőle, mielőtt felkeresed.

2-es általi oldal is jó.

Vagy kérdezz be a budapest art jobs fb csoportba.

2022. szept. 27. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
2# mit vársz mennyiért dolgozzunk? A kőműves miért kér 500-ezret? Hosszú évekig tanuljuk több órás munkák vannak benne . Megrendelésre vagy kivételezzünk ? A cégeknek vállalkozóknak drágán csináljuk az átlag embernek meg ne? Akkor legyél te is grafikus tanulj 13 évet általános és középiskolába grafikát aztán menyj el egyetemre és utána kíváncsi vágyik te mennyiért vállalnád
2022. okt. 4. 14:59
 5/6 A kérdező kommentje:
A pénz nekem tök mindegy, amúgy is egyedi minta lenne, meg hát ott lenne a nyakamon maradandóan, ezen minek spóroljak?
2022. okt. 4. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még nem oldódott meg?

Merre felé laksz? Meg tudom neked tervezni ha akarod írj privátban és a többit megbeszéljük

2022. okt. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!