Hol tudnék olyan grafikust találni, aki egy 9 betűs szót lerajzolna nekem ilyen "metál logó" stílusban? (többi lent)
Van egy szó, amit szeretnék a nyakamra tetováltatni, és mindenképpen ilyen metál logó szerűséget szeretnék, tehát először kéne egy grafikust keresnem gondolom aki megcsinálja nekem a mintát.
Amúgy ilyesmikre gondolok kb:
Elöször is, ezt azért erösen gondold meg, mert eltüntetni késöbb nem igazán lehet.
Másodszor, ha van egy jó tetováló szakember, ö általában meg tud tervezni ilyesmiket, vagy legalább is van megfelelö ismeretsége.
Harmadszor ezzel az is gond, hogy a szöveg úgysem olvasható, nem tudom, mi értelme van ragaszkodni hozzá - de ez a te dolgod.
Negyedszer, vannak grafikusok, de nem ingyen és nem olcsón.
Hozzáértő tervez is, nem csak varr.
Kezdetben ott érdeklődja, ahol varratnád is. Persze referencia munkákat is csekkolj tőle, mielőtt felkeresed.
2-es általi oldal is jó.
Vagy kérdezz be a budapest art jobs fb csoportba.
Akkor még nem oldódott meg?
Merre felé laksz? Meg tudom neked tervezni ha akarod írj privátban és a többit megbeszéljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!