Mi történik, ha nem olvassuk ki a kilencedikes kötelező olvasmányokat?
Egy kötelezőt se olvastam végig. Szégyen vay sem, azt mindenki eldönti magában. Untattak.
Idősebb fejjel két olvasmányra visszaugrottam, mert teljesen más volt huszonévesen, mint tizenévesen.
Ahogyan a mesék is.
Nemrégiben eszembe jutott mi is volt gyermekkorom egyik kedvelt meséje, majd újra néztem közel 30 éves fejjel.
A karakter nonverbális kommunikációját sokkal jobban megértettem, észrevettem olyanokat, amelyeket kicsi gyermekként fel se fogtam.
Anno kaptam pár egyest, ám kijavítottam úgy, hogy azokról a könyvekről írtam tanáromnak, amelyek felkeltették érdeklődésemet.
Na, azokról mindig minimum 10 oldalas beszámolókat írtam, mert imádtam.
Mindig más érdekelt, amik a kötelezőn kívülre estek.
Volt, hogy a tanárom is tanult új dolgokat vagy elkérte a könyvet elolvasni.
Jóban voltunk, sose haragudtam rá, mert pl rossz jegyet adott jogosan, teljes mértékben egyet értettem vele.
Az írás hobbim mai napig. Nyáron megismertem egy faszit, aki belelesett irományomba és felkeltette az érdeklődését. Aztán elválik mi lesz.
Mondjuk úgy, vannak kötelezők, amelyekhez fel kell nőni.
+18 korhatárt hírdetik sok helyen, ám adott kötelezőkben sok szexuális dolog vagy korhatáros tevékenység, esemény volt.
Kellene egy megújított oktatási rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!