Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen festményeid vannak a...

Milyen festményeid vannak a lakásodban/házadban? Vagy mit raknál ki szívesen?

Figyelt kérdés
Nyilván nem híres képekre gondolok. :)
2022. aug. 27. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Modern kép, fekete -

fehér, ipari csarnokban, meztelen nőt ábrázol hátulról, csak egy vörös színű kosztüm darab van a nő kezében aki háttal áll és egy kulcs felé nyúl a másik kezével ami egy ajtó feletti résbe van eltejtve. A festmény címe

" kulcs"

2022. aug. 27. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját festmények, tájképek
2022. aug. 27. 03:14
 3/5 Isti22 ***** válasza:
100%

Apukám festegetett fiatalon, az ő egyik bekeretezett képét nem akartuk kidobni halála után, úgyhogy az van a falon.

Feleségem kirakott pár random saját/tömeggyártott rajzot, csak mert hangulatot adnak a falnak.

Én szeretnék még kirakni egy családfát fényképekkel, de feleségem nem rajong egyelőre az ötletért, hogy halott emberek bámuljanak rá :D

2022. aug. 27. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy horvátországi kisváros részletét ábrázoló festmény van az egyik szobám falán, egy kurátor azt mondta egyszer rá, hogy ez egy jó festmény. Soha nem néztem még utána, mennyit érhet. Ezen kívül van még a lakásomban egy nagyon szép éjszakai "asztro-fotó".
2022. aug. 27. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen, alapvetően nem rajongok a festészetért, csak Dalí és Vasarely stílusa tetszik.
2022. aug. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!