Miért nincsen málna emoji?
Figyelt kérdés
Korábban amikor akartam volna málna emojit használni, megdöbbentett, hogy nincs. Pedig mintha minden gyümölcsből, zöldségből, kajából lenne. Málnából, hogy hogy nincs? Lesz e valamikor? Van e valami ok arram hogy nincs vagy egyszerűen kihagyták? Valahol láttam, hogy írták hogy hasonlítana az eperre de azért csak lenne némi különbség nem? Nem annyira fontos nyilván csak furcsálom, hogy nincs pedig olyan átlagos gyümi és mindenből van emoji. Néha ha akartam málna emojit használni, akkor az epret kényszerültem, mert nincs egyéb ami helyettesíthené, lehet emiatt nincs, hogy sokan inkább epret használnak?
(づ ̄ ³ ̄)づ🍂SmallRaspberryInAnAutumnForest🍃
2022. aug. 21. 02:42
2/5 A kérdező kommentje:
1-A vilag leghasznavehetetlenebb valasza.
2022. aug. 21. 06:10
3/5 anonim válasza:
🫐 pedig van kék áfonya is, bár piros meg nincs.Szilva sincs.
4/5 gungasam válasza:
Ezek a rejtélyek még a halál után is foglalkoztatnak...Mint a Kennedy gyilkosság annyira titokzatosak...Például van e taknyos emoji? meglepő de nincs! Ugyan miért nincs? Amiért málna emoji sincs..mert nem kell a kutyának sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!