Mi lehet az a film (részletek lent), amiben Madaras József játszik?
Jó pár éve láttam, még a filmmúzeum nevű csatornán, egy jelenetre emlékszem, ülnek egy távolsági busz hátuljában és énekelnek, talán valaki gitározik is közben, ami még biztos, dohányoznak az emberek a buszon.
Úgy rémlik fekete-fehér film, a hatvanas-hetvenes években készülhetett, mondjuk ezzel nem szűkítettem a kört 😃
Az csak távolsági busz lehetett. A városi közlekedésben, busz, villamos tilos volt. Azért is, mert zsúfoltak voltak, szinte mindig, mint a heringek. A megállók tele voltak csikkekkel, a csövesek onnan szerezték be a cigi adagjukat, mert rágyújtott az utas, jött a busz, eldobta. Félig, harmadáig szívott cigiket tömegével gyűjtöttek.
Hogy a távolságin és a vonaton mikor tiltották be, nem emlékszem. Remgeteg filmje volt. De lehetett a Fekete macska is akár, amiben Majorral és Dayka Margittal játszott. Sok proli, munkás figurát játszott.
Így van távolsági busz volt.
Fekete macskát nemrég láttam, nem az volt sajnos.
Nem baj, szép lassan megnézem az összes filmet abból a korból és meglesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!