Honnan tudjam, hogy, amit rajzolok az nem túl véres vagy felkavaró témájú?
Figyelt kérdés
Olyat is rajzoltam már, amitől rémálma lenne a legtöbb embernek, de ezeket nem mutatom meg senkinek.2022. aug. 1. 15:04
2/10 A kérdező kommentje:
Mi az a kategória, hogy olyan felkavaró, hogy jobb, ha nem mutatom meg senkinek?
Függ attól, hogy mennyire élethűre rajzolom meg?
2022. aug. 1. 15:28
3/10 Drakula válasza:
Öszintén?
Az hogy mi hogy kavar fel másokat az nem csak rajtad, de rajtuk is mulik.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom miket rajzolsz, de nem feltétlen a vér a lényeg. Én elsősorban akkor nem mutatnám meg, ha a képnek nem lenne semmi mondanivalója, csak azért készült, hogy kiéld a fantáziád. Ha viszont van mondandója és a felkavaró képi világ, csak a "nyelv" amivel az üzenetet átadod, akkor szerintem megmutathatod másoknak, csak kérdezd meg, hogy bírják e az ilyen dolgokat.
6/10 anonim válasza:
Ember függő. Nekem a rossz kompozició, igénytelen munkák nagyobb rémálmom, mint pl egy felboncolt ember előttem.
Művészetben pedig számtalan véres alkotás van.
Pl ott van a Body kiállítás alkotója.
Lehet jelentkezni "modellnek is" - halálod után az alkotóé a hullád és szétszedi, kezeli,majd te magad leszel a mű.
Számomra is megmutathatod a képet, amelyet magadban tartasz.
7/10 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem merem. Meglátják az ismerőseim, amikor beszkennelem.
2022. aug. 8. 17:44
8/10 anonim válasza:
Ha nem mered, akkor ne mutasd inkább. Szkennelj otthon, ott nem látják az ismerősök.
9/10 anonim válasza:
Telefonnal is lehet szkennelni. Nálam a jegyzetből megy, meg vannak alkalmazások is.
10/10 A kérdező kommentje:
Egy elhízott, torz hóhér, mint a 300-ban csak nő. És mindegyik levágott fejet, amelyik tetszik neki bekapja.
2022. aug. 9. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!