Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A komolyzenei előadók mennyire...

A komolyzenei előadók mennyire ismerik meg a rendszeresen hangverseny látogatókat?

Figyelt kérdés

Rendszeresen járok kamarazenei eseményekre, viszonylag szűk körűekre (de nyilvánosokra) is. Egyszer volt olyan érzésem, hogy a 20-as évei elején járó, kifejezetten jó nevű előadó művésznő megismert. A köszönésem nem "rutinból" viszonozta, tehát nem úgy, hogy "nem tudom, honnan ismersz, de ne mond hogy bunkó vagyok!". Az volt az érzésem, hogy ismerősnek tűntem számára, ő vette föl velem a szemkontaktust.

A kamarazene kifejezetten rétegműsor, sok ember tűnik ismerősnek egy-egy hangversenyen. 68F

#kamarazene #közönség megismerése
2022. júl. 7. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez tévedés.

Mindenkinek visszaköszön.

Intelligens.

Ha úgy alakul, vált is veled néhány szót. Ez nem jelent többet annál, ami.

2022. júl. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!