Az pontosan, hogy néz ki, hogy valaki látvány alapján rajzol, aztán a rajzilmes rajzai jobbak lesznek?
Ha például karakterdesign a cél, akkor igen, jobbak. Ha tudományos ismeretterjesztő folyóiratba illusztráció, akkor nem.
Amúgy nagyon egyszerű, másolással rengeteget lehet gyakorolni, és pont ehhez nagyon jó a Character Design Challenge és Character Desing Reference weboldal, a 21Draw, mert pont ezt a stílust tanítja. Nagyjából. Mert ugye mit értesz rajzfilmes stílus alatt? Glen Keane stílusát (Disney Tarzan, Pocahontas, Aladdin), Lauren Faust stílusát (MLP: Varázslatos barátság, Pindúr Pandúrok), Toriyama Akira (Dragon Ball, Dr. Slump), Hanna-Barbera (Jetsons, Flintstones, Tom és Jerry) stb.
"Mert ugye mit értesz rajzfilmes stílus alatt?"
Glen Keane!
De ezt úgy kellene csinálni, hogy modellről rajzolok, aztán a rajzfiguráim jobbak lesznek?
Mert mindenki azt írja, hogy legjobb, ha először látványról rajzolok, csak én mindig úgy értettem, hogy tanuljak meg élethűen rajzolni és akkor lesznek cak jók. Ami kicsit ellentmondásos. Ezért írtam róla annyi kérdést.
Ezen milyenek az arányok?
kepkuldes.com/image/UAQxER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!