A tesóm új párja nagyon fest, de nemmakarja megmutatni senkinek a munkáit, és szinte csak Frida Kahlo festményeket másol. Hogy vehetnénk rá, hogy foglalkozzon komolyabban a festéssel és fessen saját képeket is?
Kérdező, jobb ha tudod, hogy letezik olyan hogy "szerzői jog".
Te azt durván megsértetted, elvileg perelhető vagy miatta.
Olvasom,olvasom a kérdést,de nekem egyszerűen nem jön le,hogy a saját munkákra biztatás azért lenne,hogy pénzt keressenek vele.Rosszindulatú ,unatkozó károgók.
Szerintem szakembert kellene megkérdezni,hogy esetleg a másolás mögött lehet-e több,és akkor beszélni kell a barátnővel. Ha nem szeretne tanulni,saját képeket festeni,akkor nem szabad erőltetni,az biztos.
17.Rosszindulatú ,unatkozó károgók
Ez durva jelző azért, nekem is ez jön le amúgy...és ez nem rosszindulat csak vélemény. A tied is egy vélemény de mégse hívlak rosszindulatú károgónak csak mert nem egyezik a vélemény...
12# Azt hogy a szerző, tehát a nő tulajdona, szellemi és művészi alkotása, ő rendelkezhet felette.
Másolni (ez esetben fotó) szigorúan TILOS az ő beleegyezése nélkül.
Ha most emiatt beperelné a kérdezőt és sérelemdíjat követelne a bíróság igazat adna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!