Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan vegyem rá magam hogy...

Hogyan vegyem rá magam hogy befejezzem a rajzomat?

Figyelt kérdés
Szóval indultam egy képzőművészeti versenyen amire holnap kellene leadni a rajzomat. Kb egy olyan 65%-osan kész van már de nem tudom rá venni magam hogy befejezzem. A versenyen amúgy sincs esélyem nyerni, csak már jó pár órát bele tettem szóval be kéne fejeznem. Valami tipp hogy motiváljam magam? Egyre közelebb állok ahhoz hogy szét tépjem az egészet, semmi kedvem sincs hozzá... Már órák óta "dolgozom" rajta de kb két vonalat húztam csak meg. Tényleg nem tudom rávenni magam a rajzolásra, hiába akarnám holnap leadni...

2022. jún. 8. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs recept. Lehet, hogy majd máskor befejezed. Ne tépd szét, az is lehet, hogy hajnalban ihletet kapsz.
2022. jún. 8. 23:08
 2/5 anonim válasza:
100%
Tegyél valami olyat, ami kizökkent az aktuális világodból. Engem például a sport hamar helyretesz, megtöri a tanulás monotinitását, mikor már feladnám, mert semmi se megy, nincs inspirációm, csinálok valami teljesen mást, mint eddig. Mindig működik! Utána frissen, újult erővel térek vissza a feladataimhoz, és pikk-pakk elvégzem.
2022. jún. 8. 23:10
 3/5 anonim válasza:
Monotonitását*
2022. jún. 8. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Könnyebb a színpadon szereplőknek. Ha izgulnak, lebénulnak, simán kilökik a színpadra, és ott már teljesíteni kell.

Ha nem nyersz, mondd már, mit veszítesz?

Viszont tapasztalatokat szerzel, ismeretségekre teszel szert a szakmában.

Na, gyerünk, ne bénázz a hangulatoddal. Reggel kikérdezem!

2022. jún. 8. 23:11
 5/5 anonim válasza:
2022. jún. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!