Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek gáz ha egy 14...

Szerintetek gáz ha egy 14 éves lány könyvet ír?

Figyelt kérdés
A válaszodat indokold!!!14/L
2010. szept. 17. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ilyen idős lány ír könyvet, de nem beszélnek róla, mert cikinek tartják. :) Én is elkezdtem sokat. Tényleg nagyon jó, hogy ki tudod magad fejezni általa, csak légy óvatos azzal, hogy kinek mutatod meg. Már persze, ha szeretnéd bárkinek egyáltalán.
2010. szept. 17. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, sokan írogatnak ebben a korban. Ki komolyabban, ki kevésbé.
2010. szept. 17. 22:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, mert csupán nyerhetsz vele: a fogalmazóképesség fejlődését, lelki felüdülést, kitartást...

Csak ne akard azt hinni, hogy 14 évesen olyan könyvet írsz, amit ki fognak adni. Igen, lehet, hogy éppen te vagy az a 100 évente megszülető szerencsés, de a te érdekedben mondom, hogy írj és írj, csak ne ringasd bele magad ilyen illúziókba.

Ennyi idősen ugyanis még nagyon kevesen rendelkeznek kellőképp kiforrott stílussal és tapasztalattal egy igazán jó könyvhöz.

2010. szept. 18. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Írj bátran!

Csak annak lehet ez "ciki", aki irigykedik Rád!

Ebben a korban nem az a fontos, hogy "világhírű" legyen az irományod, hanem az, hogy klasszisokkal fejlettebb szókincsed alakuljon, formálódjon, ill. jobban össze tudj részleteket "pászítani", (érzékenyebb legyél apróbb részletekre,) mint a korodbeli fiatalok.

2010. szept. 19. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz,én is írok:)aki azt mondja hogy gáz,annak nem tudom mi jár a fejében.. 15/L
2011. júl. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!