Színházban szeretnék darabot rendezni, mi a menete ennek?
Figyelt kérdés
Nincs semmi papírom róla, de szeretném kipróbálni magam rendezőként. Színészeket, díszletterzvezőt, stb. mindent magam finanszíroznék persze.2022. máj. 8. 23:35
1/9 anonim válasza:
Irj nekik levelet, hogy ezt tervezed. Aztán majd meglátod.
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarod elvégezni a rendezői szakot, akkor sehogy. Nem fognak hinni neked. Tudod mennyibe kerül egy rendezés? Hát kicsit többe.
3/9 anonim válasza:
Ha sok pénzed van, szerintem lehet, hogy örülnek majd neked...
4/9 anonim válasza:
3, annak ritkán örül bárki is, hogy odamegy a gazdag hülye és belepofázik...
5/9 anonim válasza:
Ennek ellenére mégis a gazdag hülye lesz a Jani.
6/9 anonim válasza:
Hát el kellene végezni a rendező szakot az egyetemen, aztán pedig találni egy színházat, ahol alkalmaznak.
Vagy pedig teljesen amatőr módon, saját finanszírozással, mindent magad oldasz meg néhány tízmillió forintból.
7/9 anonim válasza:
#5 igaz , ez így van. A hülyék között.
8/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbiban gondolkodom, szóval nem csak rendezőként vennék részt benne, hanem producerként is.
Az se baj, ha nem térül meg teljesen.
2022. máj. 18. 12:56
9/9 anonim válasza:
Szia! Ha áll még az ajánlat, szívesen segítek, ugyanis én felvételizek az FSZE-re, érdekel a színészet és a díszlettervező is, valamint bármi szakmai segítség. Fiatal, tanulékony vagyok, írj rám privátban, és megbeszéljük, ha még áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!