Infók az Illés együttesröl meg Koncz Zsuzsáról?
Hol lehet régi interjúkat, újságcikekket, riportokat találni az Illés együttesröl meg Koncz Zsuzsáról?
Szükségem lenne korabeli forrásokra - nem a neten hovatalosan meglévö Illés, illetve KOncz életrajzokra - , de eddig nem találtam ilyeneket, illetve csak nagyon keveset.
Csak olyan lehetöségeket tudok elérni esetleg, amiket online vagy levélben meg lehet szerezni, személyesen nem tudok sehová elmenni utána nézni.
Elöre köszönöm, ha segít valaki!
Egy diplomamunkát ír valaki erröl a korszakról külföldön, és sehogy sem tud régebbi infókat találni a neten.
Én tudnék segíteni források keresésében - meg a pontos fordításban -, de nem tudom, honnan lehetne megkérni ilyeneket.
Emlékszem, régebben - a 70-es években - voltak újságcikekk, rádióriportok róluk meg velük, ezeket lenne legalább részben megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!