Mi a különbség a klasszikus balett és a kortárs között pl?Vagy ugyanaz?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok veszve ezekben. Aki ért hozzá , segítsen.
Jazz, moderntánc , kortárs , lírai …és stb? Ezek mind különbözőek? Vagy egy műfajban több ág?
2022. febr. 20. 21:32
1/9 anonim válasza:
Igen, ezek különbözőek. Nézd meg a Diótörőt, a Csodálatos mandarint, a West Side Story-t és látni fogod a különbséget.
2/9 anonim válasza:
Most melyik Csonthéjasroppantót nézze meg mire példaként?
3/9 anonim válasza:
Bármelyik Csonthéjasroppantót a klasszikus baletthez - legalább is én még nem láttam modern változatban. A Fantasztikus Déligyümölcs pedig kortárs balett nyilván.
4/9 anonim válasza:
"legalább is én még nem láttam modern változatban"
Én meg klasszikusban nem, de kétféle modernben is.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy sikerült a klasszikus változatot elkerülnöd, nagyjából mindenütt az megy.. De hogy ne legyenek félreértések, erről van szó:
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, a jazz balett-et kortársnak szokták-e sorolni... Mert az is eltér a klasszikustól.
7/9 anonim válasza:
"De hogy ne legyenek félreértések"
Abból nem akarsz kioktatni, hogy hogyan kell kinyitni egy ajtót?
8/9 anonim válasza:
Ha egyedül nem megy, szívesen segítek abban is.
9/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen balfácán, mármint #8, keress rá a Szegedi Kortárs Balett kifejezésre. Például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!