Egy kézimunkakör vezetője megtilthatja-e, van-e joga megmondani hogy a tagok közül kinek a munkái és mely munkái mehetnek kiállításra?
Van a faluban egy kézimunkakör amiben benne vagyok, vagyis már csak voltam én is. A csoportban mindenki mással foglalkozik, hímzünk horgolunk gyöngyötfűzünk stb. De mióta nem virágos terítőket, párnahuzatokat hímezek a vezetőnk teljesen rám szállt és hacsak nem megyek én is személyesen el egy-egy kiállításra nem hajlandó kitenni a munkáim. Ha megyek akkor sem akarja csak nem hagyom magam és nem hagyom leszedni. A helyzet odáig fajult hogy voltunk olyan kiállításon ahol konkrétan összebeszélt a szervezővel hogy az én munkáim ne engedje kitenni.
Tetoválás mintákat amikben vannak rószás-koponyásak is, autókat, traktorokat, film-rajzfilmszereplőket és hasonlókat hímezek. Volt a munkáim közt ( Még csak félkészek ) már Lada, Ford Mustang, South Park, Family Guy szereplők is. És az Alien VS Predatroból a vadász és a ragadozó, StarWars szereplők és sok más. Nos őszerinte ezekkel és csak égetem a csapatot és ezek nem kiállításra valók. A Vicces az egészben hogy vagyunk összesen 13-an és ebből csak két személy pártolja őt és a véleményét.
Most őszintén, én már rég otthagytam volna a bandát a bánatos fiszbe.
Van egy olyan fogalom, hogy közízlés. A legtöbb ilyen falusi, idősödő társaságban a hagyományosan szépig terjed, minden más értetlenkedést, rosszabb esetben ellenérzést szül. És most ne csak a vezetőre vagy a tagokra gondolj, hanem azokra is, akik elmennek megnézni a kiállítást.
Amit te hímzel, tök mindegy, hogy halálfej vagy autó NEM hagyományosan szép, kiverte a biztosítékot Jolika néninél és pörög, hogy másnak sem fog tetszeni és az egész társaság jó hírét rombolja. Érthető ez így?
No, azért vagyok én is azon az állásponton, hogy más társaságot kellene keresned magadnak, mert az összes többi tag, aki szereti a munkádat kiállhatna melletted, de nem teszik.
Vagy ha van néhány hasonszőrű barátod, akkor csinálhatnátok ifjúsági tagozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!