Hol lehet a verseimet megmutatni hogy, ha megfelelnek akkor ki is adják?
Elkezdtem verseket írni , 17 éves vagyok. 7 verset írtam idáig . Van egy insta oldalam is.
És akik követnek mondják hogy : ne hagyjam abba , meg nagyon jók.
Éd azon gondolkoztam hogy kiadnám őket. Ha valaki tud ilyen helyet , az kérlek segitsen nekem! Előre is köszönöm a segítségeket
max. online....
Magánkiadásban súlyos százezrekbe/millióba fáj egy kötet kiadása...
7 vers alapján tényleg nem lehet eldönteni, az Insta meg nem hivatkozási alap. Ennyi erővel Varga Irén szupersztár, mert mennyien követik és istenítik.
Nézd a pályázatokat, nem fogják egyből az összes művedet megjelentetni, de azért egy-egy antológiába bekerülni, több száz jelentkezők mellett is eredmény.
Semmiképp ne verseskötetben gondolkozz elsőre, egyetlen kiadó sem fogja ezt megkockáztatni, magánkiadásban pedig tényleg iszonyatos pénz lenne.
Inkább nézegess pályázatokat, küldd el irodalmi folyóiratoknak, hátha valaki lát benned fantáziát. Ha már sok-sok versed megjelent folyóiratban, esetleg nyertél is valamilyen pályázatot, akkor talán megpróbálkozhatsz kiadatni őket. De ez nem 17 éves korodban lesz.
El lehet küldeni kiadóknak, folyóiratoknak
(1) Írsz egy e-mailt, hogy tessék, ezt produkáltam
(2) Vagy visszaírnak vagy nem, ha azt írják, hogy tetszik és megjelenhet, akkor meg fog jelenni
Folyóiratok pl. Kalligram, Magyar Napló, Kortárs, Tiszatáj, Alföld
Ezek közül az első háromnak könyvkiadója is van
7 versre és Instára alapozni nem lehet.
Ha komolyan érdekel a költészet, csatlakozz az Online szeminárium nevű Facebook csoporthoz. Általában hetente, kéthetente van szeminárium Zoomon. Ott fel lehet olvasni, és olyanok fogják elmondani, mi jó, mi nem jó, akik valamennyire értenek is a kortárs irodalomhoz.
A másik út, hogy "ellenőrzés nélkül" beküldöd ide, oda, amoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!