A Jáki templom szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Szép szerintetek? Művészeti értékű?2021. dec. 5. 19:35
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Mondjuk én meg sosem láttam.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon.Majdnem mint a Notre-Dame.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 A Párizsi Notre-Damehoz hasonlítod? Szerinted komolyan olyan minőségű művészeti alkotás?
2021. dec. 5. 21:38
6/9 A kérdező kommentje:
#6 Hát nem tudom... Azért méreteiben is kisebb, kevésbé cifra, a rózsaablaka sem olyan gyönyörű... Szerintem a magyar gótika elmaradt sajnos a francia, spanyol és német mellett. De örülök, hogy valaki úgy gondolja, igazából nem. Lehet csak én vagyok pesszimista.
2021. dec. 5. 22:16
7/9 anonim válasza:
Az eredetit meg nem lattam, de a Lehel-teren most ujitottak fel a masolatot ... nekem tetszik.
8/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. #6 Nem gótikus, hanem román.
9/9 anonim válasza:
Mivel a román stílus nem a cifraságáról híres, ezért nem cifra. Könnyen összekeverhető a gótikával, a rózsaablak elég megtévesztő, de az építészeten látni, hogy román.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!