Hogyan kezdjek el megtanulni rajzolni?(anime/manga stílus)
Szeretnék jelentkezni egy tanfolyamra ahol az alapoktól lehet elkezdeni megtanulni rajzolni. Mivel 2 műszakban dolgozom így a szabadidővel is szűkén vagyok. Milyen rajz tanfolyamra jelentkezzek ha nekem a fő célom az anime/manga stílusú rajzok rajzolása? Gondolom erre Magyarországon (Budapesten) külön tanfolyam nincs.
Érdemes otthon könyvek/videók alapján elkezdeni a tanulást? Nagy butaság lenne ha eleve digitális (digit rajztábla) módon kezdeném el?
Előzmény.: Éppen írok egy novellát és ehhez keresek illusztrátort, de van egy pár problémám.
1.: Mindenki a "saját stílusában" akar rajzolni ami meg az én elképzeléseimtől messze áll.
2.: Ha találok is illusztrátort akkor külföldieket és azok is az én pénztárcámhoz mérten drágák. $80-$150 között rajzolnak egy karaktert azt is derékig és akkor ha plusz karaktert akarok a képre az még $60 és a hátteret meg még $30 ért rajzolja. Ez azt jelenti hogy a fizetésem majd negyede egy rajz és a jelenleg 180+ oldalas regényemhez 1,5-2 HuF millióért rajzolnának a művészek(minimum).
Kb Ez a flat color ábrázolás lenne a végcélom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!