Fotó előhívás - kiállításra?
Ha papírra szeretnél előhívatni akkor itt lehet, hogy tudnak segíteni:
Cafe Analóg
1073 Budapest, Kazincy utca 35.
Telefon: +36 1 445 2560
Mail: labor@cafeanalog.hu
Web: cafeanalog.hu
Kiállításra én mindenképpen a vászon képet javaslom. Több helyen is lehet ilyet rendelni, ha rákeresel a google-on sokat fogsz találni. Csak találomra anélkül, hogy ismerném, [link] (így elsőre, meglepően jó áraik vannak)
A méretet a helyszín sokszor determinálja. Általában minél nagyobb, annál jobb, bár bizonyos esetekben a mérettel vagy a kivágással a kép hangulatához is sokat hozzá lehet adni.
Vászonképnél arra ügyelj, hogy a képnek a kereten is folytatódnia kell. Ahhoz, hogy a képkivágásod az eredeti maradjon, a képkeretet vagy Neked kell Photoshop-pal kialakítanod, vagy a képkeretező megteszi. A képkeret kialakítása azt jelenti, hogy a kép széleiről egy-egy 3 cm-es sávot tükrözni kell az adott szélre. Ezt előzetesen egyeztetni kell a keretezővel vagy a kidolgozást végző szolgáltatóval. (csak elsőre tűnik macerásnak, ha megbeszéled a szolgáltatóval, egyáltalán nem lesz az)
Sajnos akivel én készíttettem a képeimet, ő tavaly abbahagyta ezt a tevékenységet, így őt már nem tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!