Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mondanátok nekem szabadidős...

Mondanátok nekem szabadidős programokat, kézműves dologokat ami 12-15 éves gyerekeket érdekelhet? Fontos hogy nagyon olcsón kivitelezhető legyen.

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Papírmasé, agyagozás (égetés nélkül), origami, montázs-kollázs készítése
2010. aug. 26. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyöngyfűzés,póló festés,üveg festés(mondjuk ezek annyira nem olcsók),gyertya tartó készítés(legalább ezer fajta van).

Készíthettek hűtőmágnest:formákba gipszet öntötök,majd mielőtt megkötne tesztek bele egy ilyen kis mágnest,majd amikor teljesen megköt kiveszitek a formából és megfestitek.

Ügyelni kell,hogy a mágnes ne süppedjen nagyon bele,de ne is essen ki.

Remélem segíthettem,majd még írok,ha eszembe jut valami:)

2010. aug. 26. 19:23
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, jobbnál job ötletek...

a hűtőmágnes nagyon jó ötlet, külön köszönöm

2010. aug. 26. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőmágnest még lehet készíteni dekorgumi, filc (anyag), gomb és ilyen kis ragasztható szem felhasználásával.
2010. aug. 26. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
gyertyaöntés vagy leveleketkagylót,csigaházat bármit amit a szabadban találnak felhasználhatnak egy váza,kaspó,edény díszitésére vagy lapraragasztani stb.
2010. aug. 28. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:

- nádpálcákból (vízparton ingyen beszerezhető), selyempapírból és spárgából készíthettek papírsárkányt

- kinőtt zoknikból, semmire sem jó gombokkal lehet mindenféle állatot varrni, a töltelék is lehet öreg rongyos póló, ha jut rá pénz, akkor szivacs vagy vatta stb. A gyerekeknek is van otthon rengeteg kinőtt ruhájuk, de egy rongyosboltban (turkáló, csak nekem így jobban tetszik :=) ) kb. kétszáz forintért rengeteg alapanyaghoz lehet jutni.

- A/3-as papírra egy darab szénnel rajzolhatnak bármilyen témában, utána évekig trendi dekoráció lesz a szobájuk falán.

2010. aug. 28. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a jobbnál jobb ötleteket!
2010. aug. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!