Mondanátok nekem szabadidős programokat, kézműves dologokat ami 12-15 éves gyerekeket érdekelhet? Fontos hogy nagyon olcsón kivitelezhető legyen.
Gyöngyfűzés,póló festés,üveg festés(mondjuk ezek annyira nem olcsók),gyertya tartó készítés(legalább ezer fajta van).
Készíthettek hűtőmágnest:formákba gipszet öntötök,majd mielőtt megkötne tesztek bele egy ilyen kis mágnest,majd amikor teljesen megköt kiveszitek a formából és megfestitek.
Ügyelni kell,hogy a mágnes ne süppedjen nagyon bele,de ne is essen ki.
Remélem segíthettem,majd még írok,ha eszembe jut valami:)
köszönöm az eddigi válaszokat, jobbnál job ötletek...
a hűtőmágnes nagyon jó ötlet, külön köszönöm
- nádpálcákból (vízparton ingyen beszerezhető), selyempapírból és spárgából készíthettek papírsárkányt
- kinőtt zoknikból, semmire sem jó gombokkal lehet mindenféle állatot varrni, a töltelék is lehet öreg rongyos póló, ha jut rá pénz, akkor szivacs vagy vatta stb. A gyerekeknek is van otthon rengeteg kinőtt ruhájuk, de egy rongyosboltban (turkáló, csak nekem így jobban tetszik :=) ) kb. kétszáz forintért rengeteg alapanyaghoz lehet jutni.
- A/3-as papírra egy darab szénnel rajzolhatnak bármilyen témában, utána évekig trendi dekoráció lesz a szobájuk falán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!