Szokott más is különböző keménységű ceruzákat használni egy rajzon?
Figyelt kérdés
Bocsánat ha ez hülye kérdés, de én csak most próbáltam ezt ki.2021. jún. 23. 22:35
1/5 anonim válasza:
Persze, ezt így szokás annak, aki legalább egy kicsit jártasabb benne. Használd csak nyugodtan őket.
2/5 anonim válasza:
Igen, általában 3B a legkeményebb és 7B a legpuhább, amit ugyanazon a képen használok.
3/5 anonim válasza:
Igen szoktam. A legtöbbet B-s, 2B-s ceruzákat használom. Nagyon ritkán max. 2H-t még. A puhábakból 9B-ig.
4/5 anonim válasza:
Igen. Anno még volt is egy külön "skálám" a ceruzáimról - szépen sorba tettem őket, és mindegyikkel satíroztam egy kicsit egy papírra, és bejelölem hogy melyik mi. Abból láttam, hogy épp melyikre is van szükségem :)
5/5 anonim válasza:
Persze, de nem csak különböző keménységű ceruzák, akár teljesen eltérő technikák is keveredhetnek egy képen :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!