Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szokott más is különböző...

Szokott más is különböző keménységű ceruzákat használni egy rajzon?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha ez hülye kérdés, de én csak most próbáltam ezt ki.

2021. jún. 23. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezt így szokás annak, aki legalább egy kicsit jártasabb benne. Használd csak nyugodtan őket.
2021. jún. 23. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában 3B a legkeményebb és 7B a legpuhább, amit ugyanazon a képen használok.
2021. jún. 24. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam. A legtöbbet B-s, 2B-s ceruzákat használom. Nagyon ritkán max. 2H-t még. A puhábakból 9B-ig.
2021. jún. 24. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Anno még volt is egy külön "skálám" a ceruzáimról - szépen sorba tettem őket, és mindegyikkel satíroztam egy kicsit egy papírra, és bejelölem hogy melyik mi. Abból láttam, hogy épp melyikre is van szükségem :)
2021. jún. 24. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de nem csak különböző keménységű ceruzák, akár teljesen eltérő technikák is keveredhetnek egy képen :).
2021. jún. 24. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!