Ha gondolkodsz rajta egy kicsit, biztos ki tudsz találni valamit. Például egy templom, belső perspektívából rajzolva, ablakai fejjel lefele álló kereszt, középen meg az oltárnál Lucifer egy könyvet a kezében tartva tart misét.
Vagy mondjuk rajzold le a Holdról nézve a Földet.
Én nem szoktam rajzolni, szóval ezek nem tudom, hogy mennyire szokatlanok. Ezen kívül most olyanok jutottak eszembe, amit az ember magától valószínűleg nem tud lerajzolni. Például egy neutron belső felépítését.
Az internet tele van tökjó promt listákkal, vannak a havi témák, mint az Inktober, Fable May, ezekre keress rá. Vagy ott van a Character Design Challenge, ez havonta változik, most például "elemental guardian" a téma, ez például tök jó, mert bármi lehet, víz, elektromosság, levegő stb.
De olyat is kitalálhatsz, hogy fogsz egy üreges tárgyat, és elképzeled, hogy benne vagy, és a látványt rajzolod le. Valami izgalmas alakú, például csigaház vagy műanyag játékfigura. Vagyis kívülről nézed, de belülről próbálod rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!