Ki lehet a festő?

Figyelt kérdés

[link] [link]

Olaj-vászon kép, 40X60 cm. Hagyatékból vásároltam. Az eladó szerint 90-100 éves lehet.

2021. jún. 8. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem elérhetőek a linkek.
2021. jún. 8. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem kattintás után a jobb felső sarokban megjelenik, oda kattintva megnyílik. Sajnos két egyforma linket raktam be, a szignót akartam kinagyítva feltenni, de próbálom új kérdésben javítani.
2021. jún. 8. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
ezt a linket csak te tudod megnyitni, ne mail.google.com formában tedd be ide
2021. jún. 8. 13:58
 4/10 A kérdező kommentje:
OK, köszi, majd próbálom újra.
2021. jún. 8. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Ide:

[link]

2021. jún. 8. 14:19
 6/10 A kérdező kommentje:
2021. jún. 8. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ennél a képnél tökmindegy. Nem egy értékes kép sajnos.
2021. jún. 8. 19:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért tól-ig értékhatár szerinted?
2021. jún. 9. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok műtárgybecsüs, de legfeljebb pár tízezret. Szerintem menj fel a Galéria Savaria oldalra, nézz szét, bár ott is van sok túlárazott, esetleg hamis kép is. Ha sürgős az eladás tedd fel olcsón, ha nem, akkor kezdj egy kicsit magasabb árról, ami még reális és engedj, ha nem veszik meg. Engedd meg, hogy lehessen ajánlatot tenni, ne fix áras legyen. Esetleg kiteszed licitre, úgy hogy meghatározol egy minimum árat.
2021. jún. 9. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Az a helyzet, hogy nem befektetési célból, hanem ajándéknak vásároltam. A koncepció az volt, hogy hegyvidéki tájképet kerestem régi olajfestmény formájában. Ennek a képnek megtetszett a hangulata és ár-érték arányban abszolút megfelelt. Azóta az is kiderült, hogy aki kapja tőlem, nagyon örül neki. És ez a lényeg! Tehát nem lesz eladva. Jelenleg a kép restaurátor műhelyben van tisztítás és keretfelújítás céljából, így szép dekoráció lesz belőle. A kép hátterét csak a saját kíváncsiságom miatt kerestem ezen az oldalon is. Üdv.
2021. jún. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!