Hogy szólna az a vers,aminek az lenne a végszava, hogy "Johannáéknál"?
Figyelt kérdés
Egy 4 x 4 soros versre gondolok, az lenne minden versszak utólsó szava, hogy"Johannáéknál",/ vagy "Johannánál" .Egy régés régi beteljesületlen szerelemről kellene szólnia.Lehet vidám, beletörődő, vagy akár szomorú, nyomasztó.Lehet benne utalás arra, hogy még mindíg nem találtam meg az igazit, nem találtam meg Johannát! de azt szeretném, hogy minden versszak utolsó szava lenne, Johanna, Johannánál, Johannáéknál. itt van a nyelvemen, csak nem tudom versbe foglalni!2021. jún. 7. 20:16
1/1 anonim válasza:
Vágyakozó?
Felsorolva, hogy milyen volt Johanna, milyen,volt Johannáéknál, miért nem tudod elengedni, milyen jó lenne Johannával, és mennyi mindent tennél Johannával, és mi az, amit a legjobban szeretnél vele együtt tenni? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!