Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a versemről?

Figyelt kérdés

Elég rövid, lehet, kibővítem még.

Plátó

Sétálok a libabőrön, a tornác megremeg

Ujjbegyeim föl-le meredeznek

Csontos részeid felett.

Csontos részeid felett porcelánfény világlik.

Zamatos, csupán a látványig jutsz

Az idő alkonyáig.

2021. máj. 30. 08:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nincs benne koncepció, csak hangzatosnak tűnő szavak. De nem értek a versekhez, szóval nem mérvadó a véleményem.
2021. máj. 30. 09:55
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen alteres, elvont, de pont ezért tetszik, nekem is van egy ilyen beütésem. Én is írtam saját dalokat régebben, nem éppen mainstream stílusban ezért fogékony vagyok az ilyenekre. Nyilván mindenki máshogy viszi tovább a gondolatait, ez a te versed majd te eldöntöd hogy hogyan tovább. Én a két versszak közé ékelnék be egy harmadikat, így nyújtanám el a vers folyamatát, hogy nagyobbat üssön a vége. Azért oda, mert lezárásnak tökéletes így az utolsó sor, ezzel révbe ér, megnyugszik az egész vers(..

Az idő alkonyáig) A sorismétléshez sem ragaszkodnék, nekem megtorpan tőle kicsit az egész, megakasztja a sorok lendületét. De mondom, ami a lényeg, hogy hangulatilag mindenképpen tetszik és folytatásra érdemes szerintem.

2021. máj. 30. 10:07
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
"Csontos részeid felett" --> ez egyszerűen szar. Bocs, de úgy hangzik, mintha egy hullát tapiznál.
2021. máj. 30. 10:09
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem derül ki, miről/kiről szól a vers.

Lehet, hogy egy halott szerelemről szól.

De az is lehet, hogy a hentesről, aki nem meri felvágni a disznót.

(csontos részek, zamatos)

2021. máj. 30. 10:11
 15/24 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, én úgy vagyok a versek értelmezésével, hogy mindenki önmaga döntse el, hogy neki miről szól. Így válik egy vers igazi kinccsé, önállóvá. Számomra ez a vers a plátói szerelemről szól.
2021. máj. 30. 10:17
 16/24 A kérdező kommentje:
7. válaszoló, jól kiszúrtad. Ott magamhoz beszélek.
2021. máj. 30. 10:20
 17/24 A kérdező kommentje:
9. válaszoló, nem szeretem, ha valaki csakígy belepiszkál a dolgaimba, de egészen jó lett, és a vége, nagyon hízelgő, hehe
2021. máj. 30. 10:22
 18/24 A kérdező kommentje:
9.-10. válaszoló, ugyanaz a személy?
2021. máj. 30. 10:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz, én már korábban belédszerettem :D

2021. máj. 30. 10:25
 20/24 A kérdező kommentje:
12. válaszoló, nagyon köszönöm a tanácsokat!
2021. máj. 30. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!