Vannak itt olyanok, akik regényt írnak, de nem akarják azt kiadóval kiadatni és a közönséggel megosztani, hanem csupán hobbiból, szórakozásból és unaloműzésből írnak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 11:10
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam. Nagyon jó kikapcsolódás és fejleszti is az íráskészségemet. Néhány ismerősöm/családtagom el szokta olvasni, de nagyobb terveim nincsenek.
2/3 anonim válasza:
Én is azért írok, mert szeretek. Aztán Wattpadra meg már csak azért töltöm fel, mert lehet, valakit érdekel. De az első számú célom, hogy én élvezzem. Kikapcsol és imádom.
3/3 anonim válasza:
Jelen! Wattpadon és Yaoi Ordenen kinn van a most íródó homoszexuális művem. És már tervezem a következő kettőt. :)
Élvezem az írást, nekem ez pont olyan hobbi, mint mondjuk az olvasás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!