Fotózás ötleteket?
Magadról és küld el nekem :)
Fényképezz bogarakat,virágot,pókot vagy valamit furcsa szögből és töltsd fel valahova,mi meg kitaláljuk mi az.
Nem #4-es vagyok, de édes fiam / leányom (megfelelő aláhúzandó), javaslom, hogy ne menj bele ilyen farokméregetésekbe, mert nem tudod, hogy ki ül a monitor másik oldalán. Ellenben egyenes út ahhoz, hogy ne lehessen téged komolyan venni.
És nekem is az volt az első gondolatom, hogy "ha nem tudsz mit mondani, maradj csöndben". Ez ugyanúgy vonatkozik mobillal szelfizőkre, mint profi fotósokra. És abszolút nem bántás, hanem egy jó tanács. Pláne, mivel a művészet kategóriába sikerült kiírnod, így nem alaptalan a feltételezés, hogy többet szeretnél elérni a képeiddel, mint a windows háttérképek (technikailag korrektek, kellemes rájuk nézni, de teljes mértékben felejthetőek).
Mindenkinek vannak csendesebb időszakai és nem feltétlenül kell koptatni az (elektronikus) zárat. Ilyenkor lehet technikailag fejlődni, elméletet tanulni, eszközparkot fejleszteni, újabb inspirációkat gyűjteni.
Szerintem nézzél Ninagawa Mika képeket. Színes, nyüzsgő, nyárias, kb. mint a kérdésed ;) Illetve én pinterest helyett a lensculture.com -ot ajánlanám inspirációnak.
Puszta érdeklődésből (ne válaszolj, ha nem akarsz), amikor nem mobillal fotózol, akkor mivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!