Az énekesek honnan tudják hogyan kell énekelniük?
Figyelt kérdés
Honnan tudják, milyen sebességgel, hanglejtéssel stb. kell elénekelniük az adott dalt?
Most arra gondolok, aki először énekli el, nem aki csak később énekli (pl. karaoke) mert ő már hallotta a másik illetőt.
Nem, a Google nem segített.
2021. máj. 3. 19:35
2/4 anonim válasza:
Megtanulták, gyakorolták. Mert az együttesek hogy tudnak 2 órán keresztül gitározni, dobolni a koncerteken FEJBŐL, kotta nélkül?!
Hát biztos nem a színpadon találják ki a számokat.
3/4 anonim válasza:
Mondd, kedves kérdező, te tényleg soha életedben nem énekeltél még el egyetlen dalnak egyetlen sorát sem?
4/4 anonim válasza:
Vagy kottából vagy hallás után. Vannak, akinek jó belső hallásuk van. Ha fújsz egy hangot a furulyán, per fejből tudják milyen hang. De én például sok dal dallamát úgy tanultam meg, hogy előtte lefurulyáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!