Mi a véleményetek erről a képről?
2010. aug. 18. 14:09
1/10 anonim válasza:
hát szar. még modern múvészetnek se lehet nevezni.
2/10 anonim válasza:
Mégis milyen véleményt várnál erről a képről?
Egyszerű grayscale, vagy nagyon light-os duoton a felismerhetetlenségig homályosítva. Kontraszt a béka segge alatt, a legsötétebb és a legvilágosabb pont közötti intervallum kb 30. Ez az érték annyit jelent, hogy ennél egy análintruderrel kezelt másnapos hajléktalan szebbet sz@rik.
3/10 anonim válasza:
Azért köszönjed meg szépen a második válaszolónak, hogy ilyen szép kritikával illette a képet. Amúgy egyébként tényleg semmi különös vagy ötletes vagy művészi sincs benne, legfeljebb művészieskedő.
4/10 anonim válasza:
Photofiltre ugye? Ilyent még a 11 éves öcsém is csinál. Nincs ebben semmi művészi...
5/10 anonim válasza:
Az üres fal elé kellene még valami.
6/10 A kérdező kommentje:
nem photofiltre XPXPXP
2010. aug. 18. 20:42
7/10 anonim válasza:
Photofiltre-ben ezt megcsinálom simán. Sokszor rákattintok hogy homályosítsa, majd csökkentem a fényerőt meg a kontrasztot. Azután hirdetem magam, hogy mekkora művész vagyok.
8/10 anonim válasza:
Rossz a szemszög. Lábujjak levágva. Nincs képélesség. Semmi mondanivaló
9/10 anonim válasza:
Ez, hogy kerül a Művészetek kérdéskörébe?
10/10 anonim válasza:
Ne haragugy de ez nagyon tré, ténleg semmi művészet nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!