Olyan színtársulat vagy táncos csapat van Budapesten, ami fiatalokból áll, és lehet felnőttként (28 évesen) csatlakozni?
Élőben nincs-ha nem a véletlen csinálja a műveket vagy "egy városi tánckoreográfiába"csatlakozol...tart ki talán pár hónap múlva ha feloldódunk
üdv
az Aspirin
becsöppensz egy flow áradatba amit a város diktál pl végignézel estefele a még nem fáradt "dobozos"futároknál keringőznek a bringáikkal mintha táncolnának sztem ezt bármilyen eszközzel észreveheted ha csatlakozol...felveszed a város ütemét...
Élőben-tehát megjelenős csoport most nagyon nincs seholsem-kivéve flashmob amit megbeszéltek az oli(N)(K)e téren...
erre gondoltam a név csak poén;)(kis poént lehetne ebbe a kiüresedett világba vinni-lelkileg élő ottlétben stb kiürersedtünk bújkálunk-nem ismerjük meg egymás mint akár két jó barát....
nem vagyok beszívva-a város Belváros lüktetése az élet
ennek s annak Nappal menedéke-látod szemeikben a vágytm
s izgalmat-tojáshordó járásuk ingatag-nézz fel nappali munkádból
s menj ki a térre-látod nap mint nap ezek keringőznek-a város for
galma s frissítő áradata-szívhez szóló dalt doboltatna
Ó város belváros-egymásnak feszülő hatások-képetek úgy ugrál mint
a pixel-átok-fények villanások éjjel ébredések-korán kelő tivornya
lépések lépések-mozdulj ember dalra fel a város keringőt játszik Veled
érezd a ritmust s vedd fel az ütemet-nagyobb nagyobb terhet cipelnek
az Alleyketek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!